CAMPAMENT
ACTIVITATS
QUI SOM?
INSCRIU-TE!
QUI SOM?
Camp Festival està organitzat i liderat per Andrea Puig Doria, guitarrista de la banda catalana Ginestà, compositora i directora musical de l'espectacle guardonat Una Llum Tímida.


Aquest projecte neix del somni d'apropar la realitat dels músics als més joves, potenciant el lleure com a eina d'aprenentatge i transformació social. Els professors i els monitors conformen dos equips per separat, sent l'Equip de professors coordinat per Andrea Puig Doria, i l'Equip de monitors per Aina Camps Costa, Educadora Social i Directora de lleure.


Amb més de 10 anys d’experiència organitzant colònies i campaments, coneixen de primera mà quines són les necessitats i l'ordenança pertinent que hi ha darrere d'un campament d'aquestes característiques.


Així doncs, Camp Festival no forma part de cap escola de música, sinó que els professors que venen al campament treballen activament en el sector musical, donen classes a les seves respectives escoles de música i han decidit guardar-se l'agenda de l'estiu per venir al campament.
PER QUÈ TRIAR
CAMP FESTIVAL?
EXPERIÈNCIA
Comptem amb músics professionals amb titulació superior, àmplia experiència en les arts en viu i que viuen la música des del joc i la motivació, aspectes claus per poder disfrutar del procés d'aprenentatge d'un instrument.
DIVERSIÓ
Els monitors | monitores que estaran a càrrec dels vostres nois i noies tenen àmplia experiència en el món del lleure i estan preparats per fer d'aquest estiu el més especial.
METODOLOGIA
PRÒPIA
Entenem la música des de totes les seves disciplines, creant un espai únic on aprendre, divertir- se i descobrir totes les facetes de ser músic.
Posem en valor els aspectes que més es treballen al món de la música combinant la preparació d'un repertori de música moderna de la mà dels millors professors i músics.
LLEURE
Creiem en el lleure com a eina de transformació en l'etapa educativa dels joves.El treball en equip, el contacte amb la natura, la confiança... Un espai on potenciar l'autonomia com a aspecte clau en el creixement dels nois i noies a través d'activitats i jocs.
SEGURETAT
Donem prioritat a la seguretat en totes les nostres activitats complint amb un escrupolós protocol d'avaluació de riscos conforme a la normativa de lleure vigent.
L'EQUIP
ANDREA PUIG
Professora de Guitarra
i Directora General
AINA CAMPS
Directora de Lleure
SERGIO MESA
Professor de Baix
URI LÓPEZ
Professor de Bateria
GERARD SALA
Professor de Piano
LAURA CAPDEVILA
Professora de Cant
ANDREA PUIG DORIA
Directora General | Professora de Guitarra
Graduada al Conservatori Superior del Liceu en Guitarra elèctrica i en Viola al Conservatori Professional de Badalona. Durant anys va estar compaginant el món de la música amb el lleure, fent de monitora i directora a l’entitat PACCS dels Caputxins de Sarrià on preparava colònies i campaments per a nois i noies de 12 a 17 anys.

Actualment forma part de la banda catalana Ginestà amb qui ha tocat pels escenaris més importants de Catalunya; Canet Rock, Cruïlla, MMVV, FIM, Razzmatazz, Apolo, entre d’altres.

En els darrers anys ha dirigit i composat l’espectacle musical d’Una Llum Tímida produït per La Cicatriz, amb qui va guanyar el premi Teatre Barcelona a Millor espectacle musical de Barcelona i va formar part d’una de les bandes de versions amb més trajectòria de Catalunya; La Loca Histeria.

Si teniu ganes de seguir més projectes de l’Andrea, la podreu veure acompanyant els projectes en solitari de Xicu, Laura Capdevila i Abril Gabriele o l’espectacle infantil La Clika.
aina camps
Directora de lleure
Llicenciada en Educació Social, porta més de deu anys treballant en el sector del lleure. Va treballar com a monitora i directora a l’Entitat PACCS, acompanyant a joves des dels 12 fins als 17 anys. A més a més, ha estat exercint d’educadora social des de fa cinc anys amb joves i adolescents en situació de vulnerabilitat.

És una amant de la seva professió i l’apassiona poder acompanyar als joves en el seu procés d’aprenentatge personal. La seva passió per la música es remunta anys enrere. Toca diversos instrument de percussió, així com la guitarra i també la veu. Ha estat cantant del grup de versions Kiwi Band, directora musical dels tabalers de la Colla de diables Malèfica del Coll i forma part del grup de percussió Amalgama percussió. Durant quatre anys, ha impartit classes de percussió a infants i adolescents compresos entre els 3 i els 17 anys. És per això que té moltes ganes d’unir allò que tant li agrada amb els vostres fills i filles, l’educació en el lleure i la música.
Laura capdevila
Professora de cant i Combo
Graduada en cant al Conservatori Superior del Liceu, va començar la seva formació com a pianista clàssica i a poc a poc va anar adquirint interès pel cant modern i el piano jazz. La seva carrera musical es va iniciar amb petites formacions de jazz i en bandes de versions mentre cursava els seus estudis al Grau Professional del Liceu i posteriorment al Conservatori Superior del Liceu on va ser becada íntegrament per la fundació Ferrer i Salat.

Paral·lelament, va començar a ser vocalista i compositora per la Banda Pommier, qui van ser seleccionats pel Sona9. Durant aquests anys d’estudi va ser seleccionada per als Premis BBVA al millor talent i seleccionada per a grans formacions com la BLAM Collective, dirigida per Michael Leage (Snarky Puppy) o la Big Band del Liceu dirigida per Sergi Vergés.

Actualment, forma part del Professorat del Conservatori del Liceu com a professora de cant i combo i ha engegat la seva carrera en solitari com a cantant i compositora amb l’àlbum Microcosmos.
uri lòpez
Professor de bateria
La seva experiència com a docent va començar des dels 16 anys treballant com a professor de bateria i percussió a escoles de música i entitats públiques. L’Uri sempre ha compaginat la música amb el lleure, treballant com a monitor i coordinador d’equips de centres educatius, fet que fa que conegui de primera tots els ingredients necessaris per ser un bon professor.

Forma part de la banda de versions La Loca Histeria, una de les bandes amb més trajectòria del panorama català i que porten més de 10 anys animant les festes majors de tots els pobles i ciutats de Catalunya. També ha format part de les agrupacions d’Ebri Knight, Abril, Hyde Abbey i realitzat substitucions amb grups com The Tyets.
Gerard sala
Professor de piano
Graduat a l’ESMUC de piano clàssic i jazz, ha passat pels escenaris més importants de la música catalana: el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la música, l’Auditori de Barcelona, Apolo, Luz de Gas… Des de sempre ha compaginat la música clàssica amb la moderna, formant part de bandes com Animal, Xicu, Rocktambuls i Gerard Aledo.

Ha estat professor del Conservatori de Terrassa, però aquest últim s’ha dedicat íntegrament a viajar per tot el món en un creuer, fent de pianista concertant i tocant amb artistes internacionals.
SERGIO MESA
Professor de baix
Graduat en estudis superiors d’interpretació musical, ha treballat com a professor de música a  l’escola Mozartiana de Tiana, l’Àrtic de Gràcia i a Recreart d’Hospitalet.

En Sergi destaca per la seva varietat d’estils, toca tant el baix, com el contrabaix i el ukelele. Ha col·laborat amb projectes d’arreu d’Europa que van des del jazz més contemporani fins al folklore més tradicional.

Entre els projectes on ha participat, destaca el projecte amb Rose Maudite, on es fusionava flamenc amb músiques tradicionals com el jazz,  Steven Munar & The Miracle Band, banda de rock amb influència anglesa, o el Chvnco, on feien Cúmbia-Punk.
BLOG