PREGUNTES FREQÜENTS
Existeix una guia informativa del campament?

Podeu consultar la guia informativa amb tota la informació necessària per poder marxar de campaments al següent enllaç:

GUÍA INFORMATIVA
QUINS DIES ES CELEBRA CAMP FESTIVAL 2024 I ON ES DURÀ A TERME?

Camp Festival 2024 tindrà lloc del dissabte 29 de juny al dissabte 6 de juliol a la casa de colònies La Figuera, a Castellnou de Bages.

QUINA EDAT HA DE TENIR EL MEU FILL/FILLA PER PODER-SE APUNTAR?

A Camp Festival poden apuntar-se totes les persones nascudes entre el 2005 (17 anys ) i el 2011 ( 11-12 anys).

Quins tipus d'activitats/classes em puc trobar a Camp Festival?

A Camp Festival hi ha 3 tipologies d'activitats diferents: les Classes de música, els Workshops i les Activitats de lleure.
- Les Classes de música: tenen 1:30 h de durada i estan impartides pels professors de Camp Festival. Cada dia tenen conjunt instrumental (on preparen el repertori en grups de diferents instruments) i depèn del dia tenen harmonia, llenguatge o classe d'instrument.
- Els Workshops: Són tallers impartits per professionals del sector de la música que venen a visitar-nos al campament. Hi ha 4 tallers aquesta edició: Producció, Composició, Indústria Musical i Orientació Acadèmica. Vols més informació? Clica aquí!
- Les Activitats de lleure: les preparen l'equip de monitors i cada dia en farem de diferents, des de jocs per equips, gimcanes, activitats d'aigua, una nit on els més atrevits podran fer bivac, etc.

Quins serveis estan inclosos amb la inscripció del campament?

- Allotjament amb pensió completa: esmorzar, dinar, berenar i soparServei de monitoratge integral: un monitor per cada grup de 10 participants el qual es responsabilitza del mateix durant tota l’estada
- Servei de professorat musical
- Programa complet d'activitats i jocs
- Material didàctic i lúdic
- Concert final obert a les famílies
- Marxandatge de CAMP FESTIVAL: samarreta i polsera
- Assegurança d’accidents i de responsabilitat civil
- 10% d'IVA inclòs

TINC MÉS DUBTES, COM PUC POSAR-ME EN CONTACTE AMB CAMP FESTIVAL?

Pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de la pàgina web, trucar-nos o enviar-nos un WhatsApp al telèfon 602 432 638 o bé escriure’ns a info@campfestival.cat .

QUÈ COSTA CAMP FESTIVAL? HI HA ALGUN TIPUS DE DESCOMPTE?

El preu general de Camp Festival és de 735€. 

Descomptes disponibles fins el 31 de març: 
Descompte general: 685€
Descompte per participants de l’edició anterior: 675€

Descomptes actius tot l’any: 
Descompte per germans: 670€. 
Descompte porta un amic: 699€.

Si t’apuntes amb un amic podràs tenir descompte per tu i el teu millor amic/amiga. 

Durant el període d’inscripcions oferim diferents descomptes i promocions, és per això que us recomanem que ens seguiu a les xarxes socials @camp.festivaal i us subscriviu a la Newsletter per poder estar al dia. 

*Els descomptes s’apliquen durant el segon pagament. 

Com t’has d’inscriure al campament?

El procés d’inscripció s’obre el 15 de gener.

La inscripció s’ha de realitzar omplint el formulari que hi ha a la web. Un cop enviat el formulari, tindràs 2 dies per efectuar el primer pagament de la reserva de plaça (200€). Si tens qualsevol dubte sobre el procés, pots contactar amb nosaltres a info@campfestival.cat o trucar al 602 432 638. Recomanem que dueu a terme la inscripció l’abans possible donat que les places s’assignen per estricte ordre de reserva. 

ATENCIÓ: No et vols esperar per l’aventura? Apunta’t a la llista de Pre-Reserva i ens posarem en contacte amb tu tan bon punt obrim inscripcions.

Com s’efectua el pagament de la inscripció?

La reserva de la plaça té un cost de 200€ i s’ha de dur a terme mitjançant transferència bancària al següent compte:
 
BBVA: ES95 0182 5326 0002 0801 9303
CONCEPTE: [Nom i cognoms del participant]REMITENT: [Nom I cognoms de la persona que fa l’ingrés]BENEFICIARI: Camp Festival

IMPORTANT: La reserva no queda formalitzada sense l’ingrés bancari corresponent.

La resta del cost del campament s’ha d’abonar abans de l’1 de juny.

En el cas de no poder assistir al campament un cop feta la reserva, recuperarem els diners que hem pagat?

Un cop inscrit als campaments i fet el pagament de la reserva, aquest no és reemborsable. No obstant això: en el cas de força major sí que es retornaran els diners. (Consultar Guia informativa) 
A continuació, trobaràs una llista de les situacions que cobreix la nostra Política de Causes de Força Major. 

Situacions de força major amb possibilitat de reembolsament i que requereixen documentació:

– Malaltia greu durant el campament o abans de l’inici d’aquest, que impedeixi la participació de l’activitat durant un període superior a 3 dies. Imprescindible presentar un informe mèdic abans de 7 dies de sde que es produeixi el fet o des de que el participant abandoni el campament.
– Pèrdua del lloc de treball del pare, mare o tutor legal (en un període màxim de 4 mesos anterior al campament). 
– Malaltia greu de familiar de primer/segon grau. 
– Assistència a exàmens o concessió de beques. 

En cas d’haver d’abandonar durant el campament per causa major i irrompre l’activitat durant un període superior a 3 dies, es retornarà l’import proporcional dels dies no consumits. 

Com s’organitza la dinàmica del campament? 

El campament compta amb una directora general i una directora de lleure encarregades de coordinar els diferents equips.  L’equip de monitors s’encarrega de les activitats de lleure del campament i de vetllar pels nois i noies (despertar-los, anar-se’n a dormir, controlar els àpats, acompanyar-los a les classes i dur a terme les activitats de lleure). Cada monitor és responsable d’un grup de màxim 8-10 nois i noies  tal com indica la normativa vigent de lleure. 

L’equip de professors s’encarrega d’organitzar les classes de música que s’organitzen en grups de màxim 8-15 persones depenent de la tipologia de la classe, agrupats en funció de l’edat i els coneixements previs de cada participant. 

Com és un dia a Camp Festival?

* L’horari general es pot veure modificat els dies que venen  artistes convidats o depenent del tipus d’activitats.

He de portar el meu instrument?

Cada participant ha de portar el seu instrument a excepció dels participants que triïn l’especialitat de bateria i piano. Les classes es realitzen en sales d’assaig que disposen d’altaveus, micròfons, piano, bateria i amplificadors on connectar els instruments. Tot i disposar de material propi, recomanem als bateries que portin les seves pròpies baquetes i als guitarristes i baixistes que portin un set de cordes de recanvi, pedals si en tenen,  un jack per connectar l’instrument i el seu propi amplificador (si aquest no és molt voluminós).

Quin instrument he de tocar per poder participar en el campament?

A Camp Festival treballem amb tots aquells instruments que conformen la música moderna: bateria, baix, guitarra elèctrica/acústica, teclat, veu i instruments melòdics (vent o corda). Si el teu fill toca algun instrument de música clàssica, però té ganes de tocar altres estils, el campament pot ser el lloc idoni per descobrir-los, l’equip de professors s’encarregarà d’adaptar el repertori perquè hi pugui participar.

Si el nostre fill o filla no té coneixements previs de música pot assistir al campament? Quin nivell ha de tenir per participar?

Qualsevol noi o noia que tingui ganes d’aprendre música pot apuntar-se a Camp Festival. Al campament treballem en grup i dividim les classes per nivells, adaptant tots els estils i grups a cada participant. 

En cap cas obliguem cap assistent a participar en els concerts si aquest no se sent musicalment preparat, volem que el campament sigui una experiència on poder gaudir, és per això que demanem que ens feu arribar un vídeo tocant  a tots els participants per poder-vos ubicar al nivell que més s’adeqüi a vosaltres: inicial, mitjà o avançat.

Recomanem als participants que triïn un instrument amb el qual se sentin familiaritzats i còmodes com per poder tocar en grup.Si teniu dubtes pel nivell del vostre fill/filla no dubteu a posar-vos en contacte. 

Necessito saber llegir partitures?

No és necessari saber llegir partitures per participar en el campament , els professors comptaran amb altres mètodes de lectura com tablatures o croquis per poder ensenyar el repertori.

Puc apuntar-me al campament amb el meu grup de música? 

Si tens algun grup de música de cançons pròpies o versions amb qui us agradaria treballar un repertori en específic simplement feu-nos-ho saber en el moment de la inscripció i ens encarregarem de posar-vos junts al conjunt instrumental. 

Quin és l’horari d’arribada i de tornada?

La recepció dels participants es realitza el dia 29 de juny des de les 16:00, moment en el qual hi haurà tots els monitors i professors. La primera activitat programada serà el berenar i començarà a les 18:00.

L’últim dia se celebrarà el Concert Final on totes les famílies i amics estan convidats a veure els seus fills, sent l’hora de recollida límit a les 14:00.

Què menjarem al campament? Què passa si el meu fill/filla té alguna al·lèrgia o intolerància?

L’equip de cuina de la casa de colònies La Figuera realitza diàriament tots els menús que atenen als criteris nutricionals saludables.

Disposem de menús adaptats en el cas que el vostre fill/filla tingui algun tipus d’al·lèrgia o intolerància. Per poder tenir-ho tot preparat,  us demanem que ens informeu en el moment de fer la inscripció. És important per l’equip de Cuina especificar i concretar al màxim el tipus d’al·lèrgia/intolerància.

Demanem la presentació d’un informe mèdic firmat per un metge col·legiat. NO s’acceptaran informes d’altres professionals I no es faran dietes especials sense l’informe específic.

Es pot portar el mòbil  o altres dispositius electrònics al campament? 

Volem que Camp Festival sigui un espai on els vostres fills/filles puguin gaudir de les estones de temps lliure i de les activitats a l’aire lliure sense ús de dispositius electrònics, és per això que el telèfon, la càmera de fotos, l’iPad,  Ebook… estan totalment prohibits. (Farem moltes fotos i vídeos que us enviarem perquè tingueu un bon record).

Us demanem que col·laboreu amb nosaltres en aquest aspecte. L’incompliment d’aquesta norma es considerarà com a falta greu. Si algun participant l’incompleix se li recollirà l’aparell i se li tornarà al final del campament. 

COM PUC FER UN SEGUIMENT DEL MEU FILL/FILLA DURANT L’ESTADA A CAMP FESTIVAL?

Durant l’estada a Camp Festival disposem d’un grup privat de disfusió amb totes les famílies on pengem cada 2/3 dies fotografies de les activitats que s’estan duent a terme perquè pugueu fer un seguiment.  A més a més, també anirem penjant material a les xarxes socials de Camp Festival. 

COM ES DISTRIBUEIXEN LES CLASSES DE MÚSICA? COM ES FA LA TRIA DE TEMES QUE TOCARÀS AL CAMPAMENT?

Les classes de música es distribueixen per nivell i edat. Intentem que sigui el més equilibrat possible és per això que demanem un vídeo per poder situar-vos al grup que més s’adeqüi a vosaltres.

Una setmana abans fem arribar a tots els participants la llista de temes que els professors han triat. Aquesta tria es fa tenint especial compte les necessitats de cada grup i preparant un arranjament adequat al nivell de cada participant. Només durant el campament, i un cop els nois i noies hagin tocat junts, els professors poden proposar al grup fer canvis de temes, o inclús tocar temes propis si així ho prefereixen. 

COM ES DISTRIBUEIXEN ELS DORMITORIS? QUINA ÉS L’HORA D’ANAR A DORMIR?

L’accés a les habitacions  i les dutxes només està permès en les hores indicades i sempre sota supervisió d’un monitor/monitora. Les habitacions a la casa de colònies de la Figuera són de 15 pax que es distribueixen per edat. Durant el formulari d’inscripció, podeu comunicar-vos si aneu amb amics per tenir-ho en compte a l’hora de fer la distribució d’habitacions. 

L’hora d’anar a dormir és a les 11:30 de la nit.

QUÈ PASSA SI EL MEU INSTRUMENT ESTÀ EN LLISTA D’ESPERA?

A Camp Festival la disponibilitat de les places varia segons els instruments, és per això que  pot ser que en algun moment veigueu que les places del vostre instrument estan exhaurides. Aquesta situació es dona per poder equilibrar els conjunts musicals. 

En aquest cas us recordem que podeu apuntar-vos amb un altre instrument disponible, o bé apuntar-vos a la llista d’espera on us avisarem tan bon punt s’obri una plaça nova, també per estricte ordre d’arribada.

Durant el campament com em puc comunicar amb el meu fill/filla?

Per tal de propiciar l’autonomia dels participants estan prohibides les visites al campament.  Si sorgís qualsevol problema urgent, a la guia informativa trobareu un contacte i telèfon d’urgència que només s’ha d’utilitzar en cas excepcional. 

Des del telèfon del campament es realitzarà entre el 3-4 dia una trucada a casa on els participants es podran posar en contacte amb els seus pares/tutors. En el cas que no es contesti intentarem trobar un altre moment. Demanem que aquestes trucades no durin més de 2-3 minuts.

Pot ser que durant el campament sorgeixin dubtes o peticions. Demanem si us plau per tal de no irrompre l’activitat diària que aquest contacte es produeixi via mail info@campfestival.cat on tindrem accés cada dia.

Hi ha algun tipus de normA a Camp Festival?

A Camp Festival disposem d’unes normes de convivència que cal que famílies i participants llegeixin conjuntament abans de marxar de campaments. Aquest normes es troben tant a la Guia Informativa com a les Condicions Generals i s’accepten durant el procés d’inscripció. 

Aquestes normes tenen a veure amb la bona convivència del participant vers als seus companys, les activitats i les instal·lacions de la casa. Qualsevol  actitud o situació que vagi en contra del Reglament de Convivència serà considerada per l’equip directiu i es prendran les mesures pertinents, reservant-nos el dret d’expulsió. 

CAMPAMENT
ACTIVITATS
QUI SOM?
INSCRIU-TE!
BLOG